ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Σ.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Σ.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ.Σ.

 

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας, στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 στις 10:00 το πρωί, στην Λέσχη μας,   ( οδός Σιώκου 4 ).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

  1. Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Οικονομικός απολογισμός του 2017 και ο προϋπολογισμός του 2018
  3. Προτάσεις μελών για την προσεχή περίοδο (ημερολόγιο, εκδηλώσεις κλπ.) που θα αξιολογηθούν από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
  4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2018.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στον ίδιο τόπο, όσοι και να προσέλθουν.

Προσοχή :  Η Γενική Συνέλευση σε περίπτωση επιτεύξεως απαρτίας θα αρχίσει οπωσδήποτε το αργότερα την 10:40 αλλιώς θα αναβληθεί. Θερμή παράκληση τα μέλη να έρθουν να αποπληρώσουν την συνδρομή τους εγκαίρως.

Δικαίωμα ψήφου ή υποβολής υποψηφιότητας έχουν, τα ταμειακώς εντάξει μέλη που έχουν συμπληρώσει 180 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής τους. Όσοι προτίθενται να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να την υποβάλλουν με έγγραφη αίτηση στον Γραμματέα του ΣΦΣ Ελευθέριο Παπαδημητρίου, τουλάχιστον τρεις ημέρες προ των εκλογών, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Κακαβάς Παναγιώτης

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *