Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2019

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Στο κέντρο « Σέσουλα Εκ Διευθύνσεως». Παραλία ¨Κανταρέ¨.

https://el-gr.facebook.com/Sesoula.ek.diefthinseos/

 

 

Ο Σύλλογος των Φίλων του Σιδηροδρόμου καλεί τα μέλη του και τους φίλους του να συμμετάσχουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 που θα γίνει στο κέντρο «Σέσουλα Εκ Διευθύνσεως» στην Κόρινθο, κοντά στο αναμμένο τζάκι και η οποία θα συνδυασθεί με ημερήσια σιδηροδρομική εκδρομή .

Η συνάντηση των συμμετεχόντων στην εκδρομή αυτή θα γίνει στις 09.10 το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 στις νέες αποβάθρες του «Σταθμού Λαρίσης» της Αθήνας και συγκεκριμένα προ της γραμμής 7 του σταθμού αυτού, ώστε να επιβιβασθούμε στον συρμό του «Προαστιακού Σιδηροδρόμου» με κατεύθυνση την Κόρινθο και το Κιάτο, ο οποίος αναχωρεί στις 09.36. Στον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κορίνθου (άφιξη 10:40)  θα επιβιβασθούμε σε μισθωμένο λεωφορείο τύπου πούλμαν για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και στην συνέχεια τον χώρο του αρχαίου λιμανιού του Λέχαιου , όπου και θα ξεναγηθούμε.

 

 

 

 

Στην συνέχεια θα πάμε στο κέντρο «Σέσουλα»  όπου θα γευματίσουμε, θα γλεντήσουμε και θα «κόψουμε» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΣΦΣ

, στην θαλπωρή του αναμμένου τζακιού

Στις 16:40 θα αναχωρήσουμε με το μισθωμένο πούλμαν για τον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κορίνθου , όπου θα επιβιβασθούμε (17:14)  σε συρμό του «Προαστιακού Σιδηροδρόμου» με προορισμό τον Σιδηροδρομικό Σταθμό «Λαρίσης» της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιβιβασθούν και να αποβιβασθούν στις αμαξοστοιχίες και σε ενδιάμεσους σταθμούς , αν αυτό τους διευκολύνει, αρκεί να ενημερώσουν σχετικά τον υπεύθυνο της εκδρομής κ. Μιχάλη Θεοφανόπουλο.

Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή ανέρχεται σε ευρώ 35 στην οποία συμπεριλαμβάνονται, τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής με τον «Προαστιακό», το κόστος του πούλμαν , το φαγητό με το κρασί και βέβαια και το γλέντι με μουσική και χορό! Το φαγητό περιλαμβάνει ορεκτικά, επιλογή κύριου πιάτου (τέσσερις δυνατότητες).

Επιλογή κύριου πιάτου

Νο 1. Μπιφτέκι Μοσχαρίσιο-πατάτες τηγανιτές

Νο 2.Μπριζόλα χοιρινή-πατάτες τηγανιτές

Νο 3. Σουβλάκι κοτόπουλο (τρία τεμάχια)-πατάτες τηγανιτές

Νο 4. Σουβλάκι χοιρινό (τρία τεμάχια)-πατάτες τηγανιτές

Κρασί και βέβαια την εύγευστη πίτα.

Δηλώσεις συμμετοχής στον Ταμία του ΣΦΣ κ. Μιχάλη Θεοφανόπουλο στα τηλέφωνα: 210 6542567 και 6978686308 . •Επίσης δηλώνουμε το Νο του κύριου πιάτου.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .

 

 

 

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *