ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ από 12 έως 20 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ

12:00 Συνάντηση των εκδρομέων στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Αθήνας (Σταθμός Λαρίσης), και επιβίβαση στο μισθωμένο πούλμαν. Προορισμός η Πάτρα. Όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να κάνουν το τμήμα της διαδρομής Αθήνα – Αίγιο με το τραίνο, ιδίοις δαπάνες , εφ’ όσον βέβαια θα έχει δοθεί μέχρι τότε στην κυκλοφορία το τμήμα της γραμμής από το Κιάτο μέχρι το Αίγιο,  όπως έχει ανακοινωθεί. Στην Πάτρα θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στο Μπάρι.

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Άφιξη το πρωί του πλοίου στο Μπάρι, επιβίβαση στο ίδιο λεωφορείο για την μετάβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κονσέντζα, ή του Σιδηροδρομικού Σταθμού κάποιας άλλης πόλης, αν αυτό εξυπηρετεί καλύτερα την άνετη εκτέλεση του προγράμματος της εκδρομής, όπου θα επιβιβασθούμε στο τραίνο με προορισμό την Μεσίνα της Σικελίας. Στα στενά της Μεσίνας το τραίνο μεταφέρεται με πορθμείο RA – RA στην απέναντι ακτή της Σικελίας.

Άφιξη στην Μεσίνα και επιβίβαση στο μισθωμένο λεωφορείο. Μετάβαση στην Ταορμίνα. Περιήγηση της πόλης. Αναχώρηση για την Κατάνια. Διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Επίσκεψη της Αίτνας περιμετρικά με το τραινάκι “Ferrovia cirrcumetnea – Catania” και ανάβαση στο βουνό με το πούλμαν. Στην συνέχεια επίσκεψη της παλιάς πόλης της Κατάνια . Διανυκτέρευση .

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Επιβίβαση στο ίδιο λεωφορείο και αναχώρηση για την παραδοσιακή πόλη Νότο. Περιήγηση της πόλης. Στην συνέχεια αναχώρηση για τις Συρακούσες . Περιήγηση των αρχαιοτήτων, της πόλης και του μικρού νησιού Ωρτυγία. Διανυκτέρευση.

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αναχώρηση για την επίσκεψη της «Κοιλάδας των Ναών», του Αγκριγκέντο και άλλων ενδιαφερόντων. Άφιξη στο Παλέρμο. Διανυκτέρευση

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Επίσκεψη των αξιοθέατων του Παλέρμου και περιοχών σιδηροδρομικού ενδιαφέροντος.  Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αναχώρηση με τραίνο για την Μεσίνα. Επιβίβαση στο μισθωμένο λεωφορείο και σύντομη περιήγηση της πόλης. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Ρέτζιο Ντι Καλάμπρια (επίσκεψη του αρχαιολογικού μουσείου) και το Λέτσε . Διανυκτέρευση

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αναχώρηση  από το Λέτσε. Επίσκεψη στο Αλμπερομπέλο (περιοχή των Τρούλι) . Άφιξη το απόγευμα στο Μπάρι, σύντομη περιήγηση της πόλης αν το επιτρέψει ο χρόνος .Επιβίβαση στο πλοίο. Αναχώρηση του πλοίου για Πάτρα.

Πέμπτη  20 Ιουνίου

Άφιξη του πλοίου στην Πάτρα. Επιβίβαση στο μισθωμένο λεωφορείο. Άφιξη στην Αθήνα.

Στο πρόγραμμα αυτό πιθανόν να επέλθουν αλλαγές, στην περίπτωση που αναγκασθούμε, λόγω μη ευρέσεως ξενοδοχείων , να διανυκτερεύσουμε σε κάποια άλλη από τις αναφερόμενες στο πρόγραμμα αυτό πόλεις , ή αν το επιβάλλουν άλλοι έκτακτοι ή απρόβλεπτοι σοβαροί λόγοι .

Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή ανέρχεται σε ευρώ 800 για τα ταμειακώς εντάξει μέλη και σε ευρώ 900 για τα μη ταμειακώς εντάξει μέλη και τα μη μέλη. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται, τα σιδηροδρομικά εισιτήρια, εκτός της διαδρομής του γύρου της Αίτνας, το λεωφορείο και η συνοδός, τα ξενοδοχεία με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο (κατ’ άτομο) και η διάπλευση του Ιονίου και της Αδριατικής σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα. Η διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο στα ξενοδοχεία ή / και σε μονόκλινη καμπίνα στο πλοίο, επιβαρύνεται με ποσόν που θα ανακοινωθεί αργότερα .

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2019 στους κ.κ.

Μιχάλη Θεοφανόπουλο τηλ. 2106542567 και 6978686308  και

Σπύρο Φασούλα τηλ. 6939447895 και στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τετάρτη 18.00 με 21.00

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα στις δηλώσεις συμμετοχής . Οι μετέχοντες θα πρέπει μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2019 να καταβάλλουν το μισό της τιμής συμμετοχής και να εξοφλήσουν τα οφειλόμενα την 30 Απριλίου 2019.

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *