H νέα μας Ιστοσελίδα .

H νέα μας Ιστοσελίδα .

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΦΣ
Αγαπητοί φίλοι.

Σας ενημερώνουμε οτι ο «Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου» απέκτησε προσφάτως νέα ιστοσελίδα, σύγχρονη και εύχρηστη, η οποία όμως θα πρέπει να εμπλουτιστεί άμεσα με σιδηροδρομικές φωτογραφίες, και σιδηροδρομικά βίντεο / ταινίες, σε δεύτερη δε φάση και με κείμενα (με θέματα ιστορικά, τεχνικά, ταξιδιωτικά κ.α.).Το δύσκολο έργο του εμπλουτισμού, αλλά και την διαχείριση της ιστοσελίδας έχει αναλάβει (με απόφαση του Δ.Σ.) 5 μελής επιτροπή που την αποτελούν οι :

Βασίλης Κοροβέσης (Συντονιστής)
Γιώργος Χανδρινός gehandrin@gmail.com
Λευτέρης Παπαδημητρίου lpapadimitriou@yahoo.com
Φώτης Λυκομήτρος fotlikom@yahoo.gr
Νίκος Καντήρης

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε τα μέλη μας-που είναι ταμειακώς ενήμερα- ιδιαίτερα δε τους φωτογράφους του ΣΦΣ να μας αποστείλουν, εαν το επιθυμούν, φωτογραφίες η βίντεο τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί επαρκές υλικό , που θα αναρτηθεί σε μόνιμη- βάση στην ιστοσελίδα αφου αξιολογηθει από την ομαδα.

Είναι αυτονόητο οτι οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα πρέπει να είναι δικά σας και οχι αλιευμένα απο το διαδίκτυο ( facebook κλπ) η να ανήκουν σε τρίτους, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται ζητήματα copyright. Διευκρινίζεται επίσης, οτι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καθαρές και όχι υπο- υπερφωτισμένες, με ισορροπημένο το κυρίως θέμα και να συνοδεύονται απαραιτήτως από λεζάντα με το όνομα σας, την ημερομηνία λήψης και την τοποθεσία. Όλες οι φωτογραφίες θα αναρτώνται με υδατογράφημα (το λογότυπο του ΣΦΣ) για αποφυγή κακής χρήσης από τρίτους, ενώ τα βίντεο θα αναρτώνται στο Youtube, όπου διατηρεί λογαριασμό ο ΣΦΣ. Θερμή παράκληση όπως οι φωτογραφίες σταλούν μέχρι 30/4/2018.

Τέλος, παρακαλούμε όσους έχουν ελεύθερο χρόνο και διαθέτουν στοιχειώδεις γνώσεις Η/Υ να πλαισιώσουν την παραπάνω Επιτροπή, προκειμένου ή ιστοσελίδα του ΣΦΣ να αποκτήσει το ταχύτερο δυνατόν την μορφή που της αξίζει, να γίνει δηλαδή μια καλαίσθητη, ηλεκτρονική τράπεζα σιδηροδρομικών γνώσεων και πληροφοριών χρήσιμη όχι μόνο για τα μέλη του συλλόγου μας, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο.

Είμαστε στη διάθεση σας για καθε περαιτέρω διευκρίνηση η απορία, περιμένουμε δε το συντομότερο τις φωτογραφίες σας ή τα βίντεο σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συντονιστή .

Για την Επιτροπή
Ο Συντονιστής

Βασίλης Κοροβέσης
vkorovesis960@gmail.com

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *